EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ és Debreceni Infrastruktúra Fejlesztő

EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ és Debreceni Infrastruktúra Fejlesztő

Az EDC-DIF debreceni cégcsoport, tulajdonosaink a város életének meghatározó szereplői: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, Debreceni Egyetem, Cívis Ház Zrt. A sikeres városért dolgozunk. Ha mi jól végezzük munkánkat, Debrecennek nő a vagyona, munkahelyek jönnek létre egy élhető, modern városban, a 21. század kihívásaira felkészült lakosokkal. Nálunk érdekes szakmai területek ismerhetők meg, jó csapatban lehet dolgozni, és bizalmat kiépíteni a debreceni vállalkozói körrel, önkormányzattal, egyetemmel, szakmai és nonprofit szervezetekkel. Miattunk is érdemes Debrecenbe költözni, itt kialakítani a családi, egyéni egzisztenciát. A kiépített kapcsolatokra, bizalomra alapozva beépülni a helyi gazdasági, fejlesztési életbe.

Az EDC-DIF Debrecen tevékenységei

  1. Gazdaságfejlesztés:

A gazdaságfejlesztés keretében célunk többek között a debreceni cégek támogatása, mind hazai, mind nemzetközi piacra lépésének segítése. A befektetésösztönzés keretében gyarapítani kívánjuk a Debrecenbe települő cégek számát: teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a befektetőknek a teljes beruházási időszak alatt, a helyszínválasztástól a megvalósításon át, az újra befektetésig és a helyi beszállítók megtalálásáig. Naprakész információkat nyújtunk különböző témákban, valamint személyreszabott látogatásokat szervezünk Debrecenben.

  1. Városfejlesztés:

A városfejlesztés keretében többféle tevékenységet látunk el. Közreműködünk a debreceni városfejlesztési stratégiai dokumentumok elkészítésében és karbantartásában. Feladataink közé tartozik az uniós és hazai támogatású önkormányzati projektek előkészítése, pályázatok írása és a megvalósuló projektek teljes körű menedzsmentje, az önkormányzatra vonatkozó pályázati ötletek szakmai előszűrése, valamint a javasolt pályázatok előterjesztése a városvezetés felé. Emellett aktívan részt veszünk közvetlen EU-s finanszírozású nemzetközi projektekben, illetve az európai városok szövetségének (EUROCITIES) munkájában, amely a város nemzetközi kapcsolatrendszerének elmélyítését, versenyképességének növelését célozza.

  1. Vállalkozásfejlesztés

A debreceni vállalkozások fejlesztését elősegítő vállalkozásfejlesztési csoport többek között a GINOP, KEHOP, EFOP programokat illetően nyújt teljes körű pályázati információs szolgáltatást. A helyi vállalkozások fejlesztéséhez és versenyképességük növeléséhez járul hozzá a szervezet által biztosított szakértői tanácsadói tevékenység, a beszállítói program működtetése, a vállalkozói közösségépítés, a forráshoz juttatás, valamint a gazdaságelemzés.

  1. Debreceni Infrastruktúra Fejlesztő

Az Önkormányzat azzal a céllal hozta létre a Debreceni Infrastruktúra Fejlesztő Kft.-t, hogy a közép- és hosszú távon tervezett városi fejlesztési projektek jelentette mérnöki és műszaki kihívásokat rugalmasan menedzselje. A csapat feladati közé tartozik többek között a BMW Group új gyárának otthont adó Észak-Nyugati Gazdasági Övezet, valamint a Déli Ipari Park közmű és ipari infrastruktúrájának műszaki menedzselése.

info[KUKAC]hu-ba[PONT]hu

Visit our LinkedIn
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram