+

Tárolói Engedélyes

-

A HUBA Energiatárolási Munkacsoport Tárolói Engedélyes Almunkacsoportjának célja az energiatárolói engedélyesek érdekeinek összehangolása, valamint a közös álláspont képviselete a különféle iparági, hatósági, vagy jogalkotói fórumokon, különösen a Mavir Üzemi és Kereskedelmi Szabályzati Bizottságaiban, illetve az Elosztói Szabályzati Bizottságban az almunkacsoport vezetőn keresztül.

További célja a tárolói engedélesek által megfogalmazott kérdések, felmerülő igények beazonosítása, feldolgozása, majd a megfelelő fórumok felé becsatornázását követően a témák megválaszolásában szakmailag közreműködni.

Cél továbbá a tárolók fejlesztéséhez, működtetéséhez szükséges jogi és műszaki háttér naprakész követése, az abban bekövetkező változtatások feldolgozása, véleményezése, további cél a tárolói engedélyesek egységes álláspontjainak kidolgozása.

Tagjaink közé várjuk a tárolói engedéllyel rendelkező társaságokat valamint a tárolói fejlesztést indító azon igénybejelntőket, akik rendelkeznek a tároló telepítése kapcsán hatályos Műszaki-gazdasági Tájékoztatóval (MGT).

Elérhetőség: Deme Roland, deme.roland@hu-ba.hu

info[KUKAC]hu-ba[PONT]hu

Visit our LinkedIn
H-1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 2
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram