III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

Schneider Electric

Ismerje meg a Schneider Electricet

A Schneider Electricnél hisszük, hogy az energiához és a digitális tartalmakhoz való hozzáférés alapvető emberi jog. Mindenkit arra ösztünzünk, hogy hozza ki a legtöbbet energiájából és erőforrásaiból, kövesse Life Is On filozófiánkat, így biztosítva, hogy az energia mindenhol, mindig és mindenki számára elérhető legyen. Energetikai és automatizálási digitális megoldásokat biztosítunk a hatékonyság és a fenntarthatóság érdekében. A világ vezető energetikai technológiáit, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és szolgáltatásokat az otthonok, épületek, adatközpontok, infrastruktúrák és iparágak számára elérhető integrált megoldásokba egyesítjük. Elkötelezettek vagyunk, hogy kiaknázzuk a végtelen lehetőségeket, amelyek a nyitott, globális, innovatív, illetve a jelentőségteljes cél, a befogadás és ösztönzés értékei iránt elhivatott közösségünkben rejlenek.

Miután túlléptük a 2020-as fenntarthatósági célkitűzéseinket, növeljük a körkörös gazdaság előmozdítására és az éghajlatváltozás kezelésére irányuló kötelezettségvállalásainkat. Elindítottuk fenntarthatósági jelentésünket, amely felemeli a mércét a 21 következő évi célkitűzéseink közül 9 esetében. Ismerje meg a bolygónkra gyakorolt fenntartható hatásunkat még ma.

info@hu-ba.hu

Visit our LinkedIn
H-1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 2
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram