Planergy Solutions

Célunk

Célunk, hogy olyan megoldást adjunk a napenergia szektornak, amely tervezhetővé teszi az erőművek és parkok termelését, csökkenti az időjárási körülményeknek való kitettséget, és maximalizálja a napelemes rendszerekben rejlő értéket.

Szeretnénk memgmutatni, hogy a napenergia tervezhető is lehet

Rólunk

Csapatunk tagjai együtt több, mint 25 év kutatás-fejlesztési tapasztalattal redelkeznek elektromos (és hibrid) repülőgép hajtásrendszerek tervezésében, akkumulátoros energiatárolók modellezésében és, méretezésében. Repülőipari projektjeinket több cikk és szabadalom is alátámasztja.

2018 óta foglalkozunk felhő alapú rendszerek fejlesztésével és menedzsmentjével, az infrastruktúrától kezdve a saját fejlesztésű felhő-alapú mérnöki szimulációs platformig

Szeretnénk a kutatás-fejlesztés területén szerzett tapasztalatunk és a digitalizáció eszközeinek segítségével olyan úttörő szolgáltatásokat létrehozni, amelyek képesek garantálni az ellátásbiztonságot, és tovább ösztönözni a megújuló technológiák elterjedését.

info[KUKAC]hu-ba[PONT]hu

Visit our LinkedIn
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram