III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

ITK Holding Zrt.

Igényekre szabott komplex mobilitás

Cégünk az ITK Holding Zrt. leányvállalataként mobilitással összefüggő komplex és személyre szabott szolgáltatásokat nyújt állami, önkormányzati és gazdasági partnerei számára. Közlekedésintegrátori és operátori tevékenységünkkkel támogatjuk Budapest, Debrecen és Kecskemét közlekedését, valamint a 2021-es évtől alvállalkozóként becsatlakoztunk a közösségi közlekedés szolgáltatásába Esztergom és Székesfehérvár városában. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink egyedi elvárásait minden esetben a lehető legmagasabb színvonalon, fenntartható, rugalmas és innovatív megoldásokkal tudjuk teljesíteni, legyen szó futballklub, céges rendezvények vagy magánjellegű események személyszállításáról.

Komplex közlekedési szolgáltatás

Az INTER TAN-KER Zrt. a folyamatos fejlődés, a megbízhatóság és a fenntarthatóság jegyében szolgálja ki partnereit már közel két évtizede. Az egyedi szolgáltatási megoldások esetében is rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ezen alapelveinket és partnereink elvárásait teljes mértékben összhangba tudjuk hozni. Ennek megvalósításában partnerünk az autóbuszok gyártásával foglalkozó Inter Traction Electrics Kft., amely innovatív megoldásokkal és folyamatos fejlesztésekkel biztosítja a korszerű, minden elvárásnak megfelelő gépjárműveket. A két cég együttműködésének eredményeként átlátható, költséghatékony, stabil szolgáltatást tudunk nyújtani partnereink számára a gyártási tevékenységtől a közösségi közlekedés folyamatos üzemeltetéséig.

info@hu-ba.hu

Visit our LinkedIn
H-1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 2
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram