+

Hungarian Battery Week

-


2024. november 6-8 között rendezzük meg a hazai és régiós akkumulátor- és elektromobilitás szektor szereplőinek legfontosabb éves találkozóját, a Hungarian Battery Week konferenciát a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, a White Paper Consulting-al.

A Hungarian Battery Week a nagysikerű Hungarian Battery Day konferencia folytatása, amely az elmúlt három évben rendkívüli népszerűségnek örvendett. Tekintettel a kiemelt érdeklődésre és a hazai akkumulátoriparban tapasztalható folyamatos növekedésre, úgy döntöttünk, hogy idén 2+1 napos rendezvényként szervezzük meg a konferenciát. A Hungarian Battery Week első napján, 2024. november 6-án tartjuk meg a IV. Hungarian Battery Day-t. Másnap, 2024. november 7-én pedig az E-mobility Day-t, ezzel kibővítve az esemény szakmai programját.

Célunk, hogy a Hungarian Battery Week keretében, egy régiós szinten egyedülálló fórumot hozzunk létre, lehetőséget nyújtva a hazai és régiós kompetenciák feltérképezésére az akkumulátorgyártás és az e-mobilitás globális fejlődési irányainak tükrében.

A rendezvény keretében Magyarország és a régió meghatározó vállalatainak vezetői, magasrangú kormányzati és európai uniós döntéshozók, prominens szakmai szervezetek vezetői, valamint a terület elismert kutatói vitatják meg az iparág előtt álló lehetőségeket és kihívásokat.

Weboldal: https://hungarianbatteryday.hu/ 

info[KUKAC]hu-ba[PONT]hu

Visit our LinkedIn
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram