III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

+

Energiatárolási munkacsoport

-

A HUBA Energiatárolási Munkacsoportjának célja az energiatárolói technológiákkal kapcsolatos ismeretek terjesztése, használati módok, „use case” – ek megismertetése a munkacsoport tagokkal.

Célja a piaci igények, piaci szereplők és igénybevevők igényeinek és azon szolgáltatások megismertetése a tagságot jelentő potenciális szállítókkal, mely tudás és know - how révén a tagok képesek kompetens módon felmérni a piaci szegmenseket és azok igényeinek megfelelő technológiákat ajánlani.

Cél továbbá a jogi és műszaki háttér megismertetése, azokat formáló szereplőkkel (jogalkotó, regulátor, inkumbensek) való direkt és indirekt kommunikáció, ebből a szegmensből érkező megkeresések és javaslattételi anyagok feldolgozása, véleményezése, illetve cél a tagok egymással való együttműködésének elősegítése, piaci kapcsolatok kialakítása a szervezeten belül.

Tagjaink közé várjuk mindazon szereplőket, akik szeretnének a magyarországi és regionális energiatárolói piaccal megismerkedni, aktuális és releváns információkhoz jutni, illetve piaci információkat megosztani a tagság felé, szeretnének új kapcsolatokat kialakítani és elmélyíteni.

info@hu-ba.hu

Visit our LinkedIn
H-1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 2
Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram