+

Energiatárolási munkacsoport

-

A HUBA Energiatárolási Munkacsoportjának fő célja, hogy a hazai villamosenergia-rendszerben az energiatárolás elterjedését támogassa. Ehhez aktívan részt vesz a tárolókat érintő szabályozás kialakításában egyrészt az elosztói és Mavir szabályzati bizottságokban való képviseleten keresztül, másrészt a magasabb szintű szabályozási anyagok és támogatási rendszerek véleményezésével, valamint szakmai tanulmányokkal megalapozott javaslatok készítésével.

Ezen túl a Munkacsoport nyomon követi a tárolókat érintő európai szabályozás fejlődését, az EASE tagságon keresztül pedig részt vesz az uniós véleményezési folyamatokban is.

További célja a munkacsoportnak az energiatárolói technológiákkal kapcsolatos ismeretek terjesztése, használati módok, „use case” – ek megismertetése a tagokkal.

Nyomon követjük a hazai tárolói piac fejlődését, és aktívan formáljuk annak jövőjét.

Tagjaink közé várjuk mindazon szereplőket, akik szeretnének a magyarországi és regionális energiatárolói piaccal megismerkedni, aktuális és releváns információkhoz jutni, a szabályozási keretekre hatni.

info[KUKAC]hu-ba[PONT]hu
Visit our LinkedIn
Adatkezelési tájékoztatóAdatkezelési tájékoztató

Adószám: 19340115-2-43
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram