III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

III. Hungarian Battery Day

26 October 2023

BÖVEBBEN

Metal Shredder Hungary

A Metal Shredder Hungary Zrt. több mint egy évtizedes szakmai múlttal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Fő tevékenysége elektronikai alkatrészekből keletkező nemesfémtartalmú hulladékok, röntgenfilmek feldolgozása és hasznosítása. A Társaság az elmúlt időszakban a szektor meghatározó, dinamikusan fejlődő szereplőjévé vált az elektronikai hulladék begyűjtő és újrahasznosító ágazatban. A vállalkozás országos lefedettséggel működik, innovációs központja Budapesten található. A Metal Shredder Hungary Zrt. 2020-ban megkezdte európai terjeszkedését, melynek első állomása a szerbiai leányvállalat megnyitása volt.

A Metal Shredder Hungary Zrt. – mint alapító tag és az újrahasznosítás ágazat egyedüli képviselője - aktív szerepet vállalt a Magyar Akkumulátor Szövetség célkitűzéseinek összeállítása során.

A Társaság 2022-ben indított beruházásának második ütemében egy Li-ion akkumulátor feldolgozó üzem valósul meg a Miskolci Déli Technológiai Parkban.

info@hu-ba.hu

Visit our LinkedIn
MAGYAR AKKUMULATOR SZÖVETSÉG
H-1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 2
download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram